Besplatna dostava za HR i EU!
Personal menu
Traži

Dostava, plaćanje i jamstvo

DOSTAVA

 

1. BESPLATNA DOSTAVA I ZAMJENA ZA HRVATSKU I EU

Nakon plaćanja, narudžbu šaljemo  DPD ili GLS dostavnom službom prvi sljedeći radni dan. Rok dostave je 2-3 dana od potvrde narudžbe ili plaćanja.
Roba se šalje s našeg centralnog skladišta koje se nalazi u Zagrebu.

2. PREUZIMANJE U ZAGREBU

Vašu narudžbu možete preuzeti u našem OUTLETU u Vlaškoj 70. Narudžbe je moguće preuzeti tek nakon uplate i potvrdnog emaila da je narudžba dostavljena na prodajno mjesto. U drugom koraku kupnje ODZNAČITE kvačicu za dostavu na istu adresu pa ćete tada moći odabrati opciju preuzimanja u sljedećem koraku.

3. DOSTAVA VAN HRVATSKE:

Dostava van Hrvatske i EU: 18 EUR

PLAĆANJE

 

1. KREDITNIM/DEBITNIM KARTICAMA

Maestro, Visa, Mastercard, Amex, Diners su samo od nekih kartica kojima je moguće platiti Vašu narudžbu. Za autorizaciju i naplatu kartica koristimo BRAINTREE sustav, a od Vas može biti zatražena dodatna autorizacija putem tokena.

2. BANKOVNOM DOZNAKOM - INTERNET BANKARSTVOM

Plaćanje za sve fizičke i pravne osobe koje žele obaviti plaćanje e-bankingom, uplatom u pošti ili banci. Nakon obavljene narudžbe šaljemo vam ponudu na osnovu koje možete izvršiti plaćanje.

3. PAYPAL-om

 

JAMSTVO


Ako niste u cijelosti zadovoljni vašom kupovinom, obratite nam se u roku 14 dana od dana zaprimanja proizvoda.
Dobri odnosi sa našim #badichgirls su nam važni. Ukoliko smatrate da proizvod iz nekog razloga ne ispunjava svoju funkciju i namjenu slobodno nam se obratite te ćemo pokušati riješiti problem na vama zadovoljavajući način. Napominjemo da za poštarinu nije moguć povrat novca. Ukoliko nisu zadovoljeni uvjeti navedeni pod stavkom "zamjene i povrati" zadržavamo pravo uskrate jamstva.

ZAMJENE I POVRATI

Ukoliko iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni svojom narudžbom, možete ju vratiti te dobiti povrat novca ili zamijeniti za drugu veličinu pod sljedećim uvjetima: 

– proizvod nam se mora vratiti u roku od 14 radnih dana od primitka

– proizvod nije nošen niti opran te je u izvornom stanju i originalnoj, neoštećenoj ambalaži

– proizvod nije poprimio nikakve mirise

– sve etikete i higijenske naljepnice su i dalje pričvršćene te nema znakova njihovog odstranjivanja

- Badichi kupljeni u kategoriji "izložbeni artikli" ili van redovnog sniženja mogu se vratiti i zamijeniti samo za kupon koji će vrijediti godinu dana

Proizvod nam mora biti vraćen u zakonskom roku od najviše 14 radnih dana od primitka paketa od strane dostavne službe po vašem izboru.
Povrat novca biti će izvršen najkasnije u roku 14 radnih dana od primitka proizvoda na karticu koju ste koristili prilikom narudžbe ili na bankovni račun. 
Troškove poštarine snosi kupac, osim u slučaju da ste primili pogrešnu veličinu, boju ili model od onoga što ste naručili ili u slučaju tvorničke greške ili ako želite zamijeniti veličinu, a proizvod je u originalnom stanju i pakiranju.
Molimo vas da pažljivo zapakirate proizvod kako u tranzitu ne bi došlo do oštećenja zbog kojih nećemo biti u mogućnosti prihvatiti proizvod.
Sve povrate šaljete kurirskom službom po vlastitom odabiru. Naš savjet je da svakako odaberete način slanja koji vam osigurava broj za praćenje te dokaz o slanju. Svaka vraćena pošiljka bit će detaljno pregledana prilikom obrade.
Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Iznos naknade štete unaprijed se utvrđuje na sljedeći način:

30% MPC za slučaj oštećenja ambalaže
100% MPC za slučaj vraćanja proizvoda koji je uslijed postupanja kupca neprikladan za stavljanje na tržište od strane Prodavatelja.

Kupac prihvaćanjem ovih općih uvjeta unaprijed pristaje da se navedeni iznos naknade štete kompenzira s iznosom koji je Prodavatelj dužan vratiti Kupcu na ime uplaćenih sredstava.

 Važne informacije za kupce izvan Europske unije:

Na carinskoj deklaraciji svoje povratne pošiljke koju ćete dobiti od odabrane dostavne službe, morate navesti ‘Povrat robe’. Ako to ne učinite, bit ćete odgovorni za bilo kakve dodatne i/ili carinske pristojbe ako se takve pojave.

Badichi kupljeni na rasprodaji mogu se vratiti samo za kupon koji će vrijediti godinu dana.